Kaas van de boerderij: Mijn Kaaskoe

De allerlekkerste kaas gemaakt van verse weidemelk

sfeerbeeld

Vegetarische en lactosevrije kaas

Mijn kaaskoe kaas wordt gerijpt op houten planken in speciale rijpingskamers. Hier zijn de bewaaromstandigheden zodanig dat er een optimale smaakvorming plaatsvindt.

Na de rijping wordt de kaas vacuüm verpakt. Mede daardoor is de kaas minstens 3 maanden houdbaar. Omdat deze kaas van de boerderij wordt gemaakt met micro-organismen stremsel, is deze behalve lactosevrij ook nog eens vegetarisch.

Kaaskoe kaas van de boerderij

Mijn kaaskoe kaas

Bij mijn kaaskoe besteden ze veel aandacht aan de gezondheid en welzijn van de koeien. Door de goede zorg voor de dieren produceren zij op hun beurt weer goede melk. Goede melk zorgt voor een lekker en gezond eindproduct: kaas!

Kaas van mijn kaaskoe is er in vijf heerlijke smaken:

Onze overige streekproducten

sfeerbeeld
Blonde d'Aquitaine biefstuk