icoon instagram

Luxe ontbijt met heerlijke streekproducten

sfeerbeeld

Een van de dingen waar onze B&B bekend om staat, is ons uitgebreide, luxe ontbijt met voornamelijk streekproducten. Vaak horen we van onze gasten dat het ontbijt zo voortreffelijk is. Vaker nog krijgen we de vraag waar we onze lekkere producten vandaan halen.

Wat gasten vinden van het ontbijt bij onze BenB:

5/5
Lees verder
Alles klopte!! Heel mooi, heel vriendelijk, super ontbijt en van alle gemakken voorzien.
Lees verder
Super ontbijt met verse streekproducten. Een aanrader eerste klas!
Lees verder
Fantastische plek. Top kwaliteit. Heerlijk ontbijt met streekproducten. Prachtige kamer met eigen terrasje.
Lees verder
Ontbijt is zeer uitgebreid, daar ontbreekt helemaal niets aan. Kan het alleen maar aanraden om hier eens een nachtje door te brengen.
Lees verder
Heerlijk, uitgebreid ontbijt wat zowel op de kamer als in de eetkamer genuttigd kon worden.
Lees verder
Wat een heerlijke kamer en huiskamer/keuken. Top! Gastvrij en heerlijke bedden met een top ontbijt.
Lees verder
Mooie, gezellige en nette kamer met een gezellig zitje en prima bedden! Douche is mooi, modern en praktisch. Ontbijt was fantastisch.
Lees verder
Dit is een voortreffelijke B&B. Het uitgebreide ontbijt was heerlijk.
Lees verder
Kamer met heerlijke bedden en een mooie ruime badkamer was een oase van rust. In de ochtend stond een overheerlijk uitgebreid ontbijt voor ons klaar.
Vorige
Volgende
buitenkant 't Kleine Boerenwinkeltje

Landelijke B&B met uitgebreid, luxe ontbijt

Dat wat we onze gasten serveren tijdens het ontbijt gunnen we niet alleen de mensen die bij ons verblijven.

De enthousiaste reacties over onder andere ons ontbijt zorgde voor een logische volgende stap: onze eigen boerenwinkel met streekproducten van de beste leveranciers. 

Er is zoveel kwaliteit te halen uit de buurt! Producten die in de supermarkt vaak niet te krijgen zijn. Producten waarbij rekening is gehouden met mens, dier en milieu. Je betaalt misschien iets meer maar daar staat kwaliteit, smaak en vakmanschap tegenover.

Van Boerenbedrijf tot luxe bed and breakfast

Toen we in 2017 het roer omgooiden en ons boerenbedrijf inruilden voor een luxe bed and breakfast in het mooie Brabant, konden we niet voorzien dat het ons zo goed zou bevallen. Het enthousiasme van onze gasten maakt dat we telkens een stapje verder zetten om aan zowel hun als onze wensen te voldoen. Het ondernemerschap in combinatie met zorg voor mens en dier zit in ons bloed. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden rondom onze b&b. Zo verkopen we vlees van onze eigen Blonde ‘d Aquitaine runderen en van onze Berkshire scharrelvarkens. Er lopen op het erf scharrelkippen rond die zorgen voor heerlijke scharreleieren. Onze bed and breakfast is voortdurend in beweging en inmiddels kan daar ons Kleine Boerenwinkeltje niet meer aan ontbreken.
Jan en Ellen

In onze streekwinkel:

sfeerbeeld
Blonde d'Aquitaine biefstuk